Blog: Precious plastic

Het idee voor dit project ontstond nadat Dennis het project ‘Precious Plastic‘ van Dave Hakkens tegenkwam. Met dit project wil Dave iets doen aan de milieuvervuiling door het vele plastic dat wij gebruiken. De oplossing die hij heeft bedacht geeft mensen over heel de wereld de mogelijkheid er zelf mee aan de slag te gaan. Hij heeft meerdere machines ontwikkeld om plastic te verwerken tot een nieuw product. Alle werktekeningen voor de machines staan ‘open source’ online. Samen met instructievideo’s en een actief forum is het al veel mensen gelukt om de machines te bouwen. Op de pagina ‘Machines’ zie je hoe de machines er uit ziet. Ook de sponsoren voor verschillende onderdelen van de machines staan hier in het zonnetje! In dit nieuws gedeelte houden we je op de hoogte over het bouwen van onze machines!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven