Blog: Machinebouw #4

Er wordt hard gewerkt aan de machines, alle losse onderdelen zijn gemaakt. Nu is het zaak alles te monteren en werkend te krijgen. Wat een klus! Zonder de hulp van de mannen van Repair Café Hoeksche Waard – Piet en Barend – was het nooit gelukt om op tijd klaar te zijn voor de eerste kick-off! 1000 maal dank!

Piet plaatse wielen onder een kar en hij monteerde de Shredder bladen. Daarnaast monteerde hij ook nog de Extrusion machine.

Barend heeft alle electronica van de Extrusion machine verzorgd. Ook zorgde hij er voor dat de juiste koppelingen tussen de motor en de productie zijde van de machines er kwam. Ook de schakelaar van de Shredder heeft hij uitgedacht.

Ook Arno’s bijdrage was essentieel. Hij heeft er voor gezorgd dat de Shredder het doet. Hij installeerde de bedrading van de machine en de motor.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven