Blog: Afvalredders, de brainstorm!

Nadat de kinderen de videolessen van Professor Lamoraal hebben bekeken wordt het Afvalredders team samengesteld. Uit iedere klas worden 1 of 2 kinderen gekozen die samen een les volgen bij de professor.

Er zijn twee belangrijke vragen waar de Afvalredders mee aan de slag gaan: ‘Wat kan je nu bedenken om morgen minder afval te hebben?’ en ‘Wat kan je verzinnen om het afvalscheiden leuker te maken?’. Twee prikkelende vragen waar soms over over moet worden nagedacht. Maar er zijn ook kinderen die meteen met oplossingen komen. Heel inspirerend om te zien waar de kinderen mee komen. Er is een afvalrace bedacht, een zwerfafval-app en er is zelfs nagedacht over een afvalfeest!

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven