Nieuws: Goeree-Overflakkee wordt afvalvrij!

Professor Lamoraal gaat op pad! Goeree-Overflakke wil meehelpen om de droom van professor Lamoraal te realiseren: ‘Goeree-Overflakkee, het eerste afvalvrije eiland van Nederland; dat zou toch geweldig zijn!”. In opdracht van de RAD, de regionale afvaldienst, wordt het project kosteloos aangeboden aan basisscholen op het eiland. De kinderen krijgen de videoles over de geschiedenis en toekomst van Afval te zien en doen de bijbehorende opdrachten in de klas. Professor Lamoraal komt met het Afvalredders-team brainstormen over hoe het afval op school kan worden verminderd. Ook is er een fantastische workshop waar kinderen van groep 8 zelf plastic gaan recyclen.

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven