Nieuws: Meet & Greet met Professor Lamoraal!

Professor Lamoraal weet wel raad met afval. Hij is een onderzoeker die altijd op zoek is naar dingen om te bestuderen. Over afval raakt hij niet uitgepraat en het is zijn droom om een heus afvalvrij eiland te realiseren in Nederland. Daarom is hij onderweg naar Goeree-Overflakkee Hij zou graag schoolleiders en leerkrachten bezoeke om te vertellen over zijn afvallessen.

De lessen van professor Lamoraal horen bij het project Afvalvrije scholen, dat in opdracht van de RAD (Regionale Afvalstoffendienst) kosteloos aangeboden wordt aan de basisscholen op Goeree-Overflakkee.


Meet & greet met professor Lamoraal

De leerlingen van de School met de Bijbel in Sommelsdijk maakten al kennis met professor Lamoraal en het komend schooljaar starten nog twee scholen met de afvallessen. En dat is nog maar het begin op Goeree-Overflakkee. Want de professor wil ook de andere scholen op het eiland enthousiast maken voor het Afvalvrije schoolproject om zijn droom – het eerste afvalvrije eiland in Nederland – te verwezenlijken. De professor maakt graag tijd om schoolleiders en leerkrachten persoonlijk te ontmoeten. Wil je meer weten over dit mooie project? Neem dan contact op via info@afvalredders.nl of bel met 06-38564778 voor een persoonlijke afspraak. 

 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven