Nieuws: Week van de afvalhelden

Joey mee op de inzamelwagen

Zevenjarige Joey mocht dinsdag 7 maart bij uitzondering mee met afvalheld Jurgen. Joey heeft een onvergetelijke middag gehad: “Dit vond ik veel leuker dan de Efteling!” Joey Gaat nu aan de slag met de tips van Jurgen om later ook vuilnisman te worden: ‘Je moet elke dag goed je groente eten én gehaktballen!’ We bellen Joey in 2034 natuurlijk voor een sollicitatiegesprek! 

Kindercolleges in bibliotheken

De afvalcoaches zijn tijdens de week van de afvalhelden bij enkele bibliotheken langs geweest voor de kleurplaatwedstrijd en voor het kindercollege. Kinderen leren hierbij van alles over afval en leren hoe afval het beste gescheiden kan worden. 

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven